1. Termeni şi condiţii

Site-ul Bacania-ancutei.ro, denumit în continuare bacania-ancutei.ro este proprietatea SC.FIVE STARS CONCEPT SRL, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr.J23/4160/2020, CUI/CIF RO43051148, nr.înregistrare ANSVSA VA – 32489, telefon 0758038362, email: office@bacania-ancutei.ro, denumită în continuarea Băcănia Ancuţei.

 

Produsele ce se vând pe acest site nu sunt destinate recomercializării!
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare de mai jos.
SC.FIVE STARS CONCEPT SRL işi asumă dreptul de a modifica aceste condiţii fără niciun fel de notificare prealabilă.

 

2. Licenţe de Utilizare
SC.FIVE STARS CONCEPT SRL, respectiv bacania-ancutei.ro acordă licenţă limitată pentru a accesa/vizita site-ul doar în scopul efectuării de comenzi online sau al informării, fără posibilitatea de a modifica parţial sau integral sau de a copia, reproduce, vinde sau revinde, sau de exploatare a site-ului într-o manieră contrară interselor societăţii, fără acordul prealabil al acesteia.

 

3. Dreptul de autor al SC.FIVE STARS CONCEPT SRL asupra informaţiilor publicate pe site
Conţinutul si designul site-ului bacania-ancutei.ro imagini, texte, emailuri, scripturi, programe şi alte date sunt proprietatea Bacania-ancutei.ro si a furnizorilor săi şi sunt protejate de legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturi conexe. Se permite folosirea site-ului Bacania-ancutei.ro numai în limitele menţionate în prezentul document

 

4. Bunuri şi Servicii oferite pe site Bacania-ancutei.ro si Politica de Preţuri
Bunurile oferite pe site vor fi oferite in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Bacania-ancutei.ro îşi rezervă dreptul de a nu onora o comandă în cazul în care un anumit produs nu se mai regăseşte în stocul propriu.

 

5. Tarifele aferente Bunurilor şi Serviciilor sunt actualizate zilnic, sunt exprimate în LEI şi includ T.V.A. Preţurile nu includ costurile de livrare, cu excepţia cazului când se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie care apare in factura emisă va fi cel din momentul confirmării comenzii ca fiind o comandă certă.
În cazul preţurilor greşite, apărute eronat în site, preţul final va fi considerat cel acceptat de către client, în urma consultării cu unul dintre operatorii de vânzări online.
SC.FIVE STARS CONCEPT SRL nu oferă nicio garanţie în ceea ce priveşte funcţionarea site-ului, descrierile produselor şi actualizarea conţinutului produselor de pe site.
Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, bacania-ancutei.ro fiind liberă de orice răspundere privind eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea, respectiv vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informaţiilor de pe site.

 

6. Livrarea Produselor şi plată
SC FIVE STARS CONCEPT SRL îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor, înainte de onorarea lor, prin contactarea telefonică a clienţilor.
Livrarea produselor urmează a fi făcută prin mijloace proprii de transport, cu temperatură controlată şi poate dura 1-2 zile lucratoare.
Zile de livrare:
Luni –Miercuri – Vineri, în intervalul orar 08 – 20.
NOTA: Comenzile plasate in zilele de sâmbătă si duminică vor fi livrate cel mai devreme in cursul zilei de luni, în limita stocului disponibil.
SC FIVE STARS CONCEPT SRL îşi va rezerva dreptul de a întarzia sau anula o comandă din motive care nu i se pot imputa societăţii: calamităţi naturale (inindatii, incendii), explozii, greve sau alte cazuri de forţă majoră.

 

Costurile livrării:
Comenzile mai mari de 200 lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile mai mici 200 lei, costul livrarii va fi de 15 lei.
Livrarea se va face pe raza teritorială a municipiului Bucureşti, precum şi pentu unele localităţi aflate în proxima vecinătate a judeţului Ilfov.